testing

försökte pigga upp mig med ett test...

Min kvinnliga sida:
[  ]
Köpt en hårfön?
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[  ] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[  ] Funderat på namn åt mina barn?
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[ ] Druckit Cosmopolitan?
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[  ] Känt mig sugen på en kopp te?
[x] Känt glädje över att få blommor i present?
[  ] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[x] Blivit arg utan anledning?
[x] Gråtit efter 9 fyllda år?
[  ] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[x] Pratat skvaller?
[x] Varit arg/sur utan att tala om det?
[x] Kramat en kille?
[x] Dansat?
Totalt: 14 poäng

Min manliga sida:
[x] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[  ] Ätit en blodig stek?
[x] Läst en biltidning?
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[x] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[x] Skött grillen under en grillfest?
[x] Läst en bok av Jan Guillou?
[  ] Läst ett nummer av slitz?
[x] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[x] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[  ] Gått på en Ulf Lundell-konsert?
[x] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[  ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[x] Diskuterat bröst?
[  ] Gjort lumpen?
[  ] Läst nick hornby?
[x] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[x] Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[  ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[x] Lagat någonting på egen hand?
[x] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[x] Tävlat i att dricka öl?
Totalt: 15 poäng

då var det konstaterat... manligheten vann :P


tomhet

det känns så... tomt.. just nu.. jag har svårt att se någon mening i det mesta just nu.. finns ingen vilja kvar att bekymra mig över något... det känns bara tomt...
inte finns rätt människa att prata med i närheten.. var är du???


jag tror att jag har hittat min studentklänning.. men med min tur sitter den som en hösäck på mig...

157669-29

sammanfattning för dagen:
Det är åt helvete fatt

projekt

sitter i skolan.. har slutat egentligen men Eve och jag jobbar med vårt projektarbete varje onsdag efter skolan. Fy va duktiga vi låter :) men det är lika bra att brassa på för det ska va inne om bara 8 veckor!!!

i måndags red mamma min Zapha på dressyrträningen. gick riktigt bra med tanke på att hon bara har ridit honom en gång. va skit tråkigt att bara sitta och titta på. men jag var lite trött ändå när träningen va slut, man sitter ju och rider med på läktaren :P

igår så va Jojo en ängel och hoppa min Zapha på hoppträningen. Det gick riktigt bra, hon har aldrig ridit honom förr så de tog det lite lugnt men det gjorde ju inget eftersom att Zapha inte gjort så mycket senaste två veckorna. är så glad att han fått jobba lite nu iallafall. han är så söt :D blev alldeles jätte glad när han fattade att han skulle få ut och åka, "då händer det alltid skoj" tänker han nog.

imorgon har jag gett mig fan på att jag ska rida lite... bara skritta.. och testa hur det känns att sitta i sadeln. om knäet pallar med överhuvudtaget.. har ju inte läkt färdigt än :( det går för långsamt om ni frågar mig!

haha biologin idag va ju rolig :) va rök i båda våra korridorer efter att vi va färdiga hihih... och alldeles snurrig blev man av den där röken.. får hoppas att det inte var något farligt :P men nu vet vi iallafall att utblås och inblås funkar i vår del av skolan... samt att det går utmärkt att röka in nån på toan om man vill :D
religionsprovet igår va ju inte så farlig som fruktat... får väl hoppas på att min essä blev bra :P tyckte mest själv att det blev lite luddigt men jag fick ju ner mycket iallafall...

ikväll blir det till att råplugga biologi.. ska göra provet imorn som jag missade när jag var sjuk...

när fan tänker ortopeden ringa och ge mig en tid?!!

- Lycka till Emmaslemman <3 -

bara en liten parentes: skolans bräckmackor med skinka är riktigt goda :D

tjipp tjopp snopp and godbye

veckan som gått

jahapp.. då var lovet nästan slut... detta har jag haft för mig:
måndag
#Lagade köttfärspaj med lock till middag
#Åkte iväg med katten Sör Nils till veterinären. Han fick kortisonspruta och antibotika för 9dagar så nu är infektionen borta och Nisse kan kissa igen.
#Tittade på medan Angelica red min häst.. Magi's Red Cat aka. Lillebror aka. knämördaren
#Fick besök av Jojo, hon lämnade underkläderna som vi köpte.
tisdag
#Lagade indisk kyckling med ris och jordnötter.. GOTT!
#Fick besök av älskade py (sandra).. bjöd henne på maten och tjattrade ett par timmar. blev såklart en nybakad chokladkaka också :) var mycket uppskattat, har inte träffat den pärlan sen lucia förra året...
#Pussade lite på hästarna
onsdag
#Åkte till Uppsala med mamma. Vi var först till Mio och hämtade barstolarna till köket, de är göööööör snygga! Vi lyckades även morra till oss ett presentkort på 10% av vad stolarna hade kostat oss eftersom att de var försenade med leveransen. Sen ÖB för dammsugarpåsar, våran dammsugare suger (hihihi) för det går bara att köpa påsar åt den på ÖB. Sen bar det av till IKEA för att kolla på gardiner. Konstaterade att jag går långsamt fortfarande. Under den tiden det tog för mig att kliva ur bilen, gå in på IKEA, förbi alla avdelningar och barnens IKEA bort till textilavdelning så hann min mamma sprinta bort till COOP, köpa två blommor, sprinta tillbaks till bilen, stoppa in blommorna i bilen och sen skubba iväg till textilavdelningen. Vi kom fram samtidigt! suck.. IKEA är förbannat stort.. jag var redo att hasa mig tillbaks till sängavdelningen och vila en stund efter min promenad, var helt slut i knäet.
#Lagade orientalisk wokad gryta
#Städade huset lite
#Pussade lite mer på hästarna
torsdag
#klantade mig under natten. började frysa och var lite halvvaken. tänkte väl nånstans att jag skulle kura ihop mig för att bli varm och försökte dra upp benen. AJ!!!! smärtan var ooolidlig.. kved en stund för mig själv samtidigt som jag tänkte: din dumma kossa hur fan kan du glömma knäet??? resten av natten tillbringades på rygg med min sedvanliga kudde under knäet.
#Tog lite sovmorgon
#Lagade mexikansk soppa och pannkakor
#Bokade tid för min tatuering
#Pussade ännu mer på mina hästar
fredag
#Pumpade däcken på bilen
#Åkte till Tierp en sväng och handlade efterrätt
#Ringde och bråkade lite med Comviq och club zed för att de drar pengar från mobilen, inte konstigt att pengarna försvann så fort.
#Storebror och hans nya tjej kom och åt middag. Vi bjöd på spätta i saffransås och till efterrätt frukt med smält vit choklad över... GOTT!!! måste säga att jag gillade Maria mycket. henne får brodern gärna behålla :) hon var trevlig och rolig och kort sagt en tjej med bra koll.
#Beställde biljetter till Göteborg.. resa dit för mig och hemresa för mig och Lili...
#Pussade ändå mer på hästarna
lördag
#Lagade biffstroganoff
#Klarade av att med pappas hjälp ta in hästarna på kvällen. var första gången som jag ledde en häst sen olyckan, det går bra med de snällaste som inte har så förbannat bråttom in till maten.
#Tittade på Grand Prix hoppningen från Göteborg. Suckade över roffes ständiga otur med bommarna, han har inte fått till flytet i år. men sen kan man inte annat än bli imponerad av Meredith, hon är i särklass helt enkelt. Checkmate är smågalen och det är nog Meredith också :P
#Tittade på Melodifestivalen. det roliga är att jag har alltid varit: usch! Fy! jag tar inte i melodifestivalen med tång ens! allt låter likadant! blä!
men i år har det varit kul att titta för det är så många roliga artister.. och ögongodis... ser fram emot finalen.. meeoow..
#bokade martina till att hoppa min zapha på träningen på tisdag.
#pussade ääääännu mer på mina hästar
#Skrev ett nytt inlägg i bloggen.

Nu ska jag sova...ett par timmar.. sen vakna.. byta ställning lite... somna igen.. vakna... återgå till ursprungliga ställningen.. somna.. vakna igen... fundera över vad klockan är... bädda om knäet... somna en stund till... vakna.. lyssna på när pappa går upp... byta ställning.. somna... vakna av att mamma går upp... ta ett par krafthämtande andetag... böka mig ur sängen... och ja sen börjar dagen igen.. 157669-7  kärlek (live from the butcave)


bullar

haha usch jag kommer bli värsta huslig av att vara skadad... jag är ju van vid att ha så mycket att göra att jag knappt hinner med och nu sitter jag här med massor av tid över.. så jag har bestämt mig för att ta mig i kragen och lära mig laga mat och baka.

idag bakade jag kanelbullar för första gången i mitt liv, 53 st! och de jäklarna blev ju goda dessutom. jag är en naturbegåvning... eller jävkligt bra på att läsa recept...

157669-28

känslan är bortblåst

hehe deppkänslan från igår blåste bort riktigt fort.. tack för att du påminde mig om varför jag inte kunde bli kär i dig... själviske sate... ha ett bra liv!

157669-27

klister

why must all good things come to an end?

jag ville inte höra det där, speciellt inte idag. vi kunde ha tagit det imorgon... idag passade det inte..

Smärta :(

det här är verkligen inte min månad... inte nog med att jag va sjuk hela förra veckan och sängliggandes i flera dagar..
hade tänkt berätta om tävlingen igår men ja.. finns inte så vansinnigt mycket att säga. vi kände oss ur form allihop, Zapha skötte sig bra sista klassen utöver det var det en rätt kass dag.

kom hem runt halv 2 på eftermiddagen. skit skönt tänkte jag, ska man ju se till att Lillebror får komma ut och jobba. ringer angelica (min granne) och bestämmer tid. hon kommer över med origo och vi rider iväg. hinner inte mer än ner till vägen så börjar Lillebror bråka, vinner den fajten och vi fortsätter. drygt 50 m hemifrån börjar han bråka igen, efter en stunds kamp så gick allting snett. Han reste sig rakt upp på bakbenen så att vi båda tappade balansen. Jag ramlade av så att jag låg precis bakom honom och ser hur 500kg häst bara rasar emot mig. men nu ska jag säga er att nån vakar över mig för jag hade en förbannat stor tur. Lillebror lyckades på något sätt hitta balansen och bryta fallet så att han bara sätter sig lite på mig. jag hann tänka tusen tankar men den jag verkligen kommer ihåg är: inte knäna!!!
angelica slängde sig av Origo för att hjälpa mig som låg i snön och skrek, jag hade så förbannat ont. mamma hade sett från stallet vad som hände så hon va snabbt på plats hon också. jag var chockad och hade så ont att tårarna sprutade, så angelica hoppade upp på Lillebror för att helt enkelt tillrättavisa honom. och för att hon inte skulle behöva ge sig iväg ensam så lyckades mamma på nåt sätt få upp mig på Origo, ska kanske tilläggas att detta är en STOR pålle på 170cm så det är ingen picknick att ta sig upp med trasigt knä.
kort sagt så var det mycket tårar och svordomar den kvällen.

157669-25 mitt knä.. svullet som fan..

idag när jag skulle gå upp så va gjorde det FÖRBANNAT ont. jag försökte gå men det svartnade för ögonen. trodde att lampan var släckt i hallen men jag såg verkligen ingenting, det var bara bäcksvart. lyckades på nåt sätt ta mig fram till en stol som stod vid trappan och satte mig där. vet itne hur länge jag satt där för jag var helt borta. det kändes så förnedrande när pappa kom upp och frågade varför det va en pöl under stolen, jag hade kissat på mig. jag blir 19 om en månad men kände mig som en 2-åring hela morgonen. mamma och pappa fick bära mig nerför trappan och mamma hjälpte mig att klä på mig.  tur för mig att min mamma jobbar inom hemtjänsten, hon har vanan inne när det gäller att klä på gamlingar.

efter att mamma skjutsat pappa till tåget, han flög till Tyskland idag med jobbet och kommer inte hem förrens på fredag :( saknar honom... så åkte hon och jag in till Akuten. spenderade 4 timmar där.
röntgen visade iallfall att skelettet var helt och hon gjorde massa stabilitetsövningar för att kolla korsbanden osv. knäet är så jäkla svullet så hon kunde inte säga det säkert men hon trodde att korsbanden och allt sånt var ok. däremot så visade det sig att jag har blod i ledvätskan, hon tappade knäet på 25ml (gjorde asont) och det va ordentligt rött.så nu har jag fått låna kryckor, har fått en remiss hos en ortoped i uppsala som jag ska till om 3 veckor. så tills dess blir det till att skutta runt på kryckor och låta knäet självläka. jag hoppas ju på att kunna börja rida lite om 2 veckor...
inte fick jag nå smärtstillande heller, "du kan ju äta alvedon om det gör för ont". jag vill ha PAINKILLERS kvinna, inge jävla alvedon. tårarna bara sprutar om man trycker på rätt ställe eller om jag vrider knäet...

157669-26 blir sånna här ett tag nu :(

mamma har köpt godis som vi ska tröstäta ikväll...

angelica är en ängel och har lovat att hjälpa mig med Lillebror under den tid som jag inte kan rida. och jag ska erkänna att det kommer inte kännas roligt när det blir dags att hoppa upp på honom igen. jag blev rejält rädd, för trots allt så hade jag bara tur. hade hela han ramlat över mig skulle jag ha blivit mos. mina 50kg mot hans 500kg är dåliga odds...

de andra pållarna ska mamma försöka hålla igång.

jag ska iallafall försöka mig på att köra bil på typ onsdag eller torsdag...

men nej nu blir det godis och sen ska jag försöka sova... försöka.. inatt sov jag till halv 2 sen gick det inte längre...

sköt om er!

Årets Anglo 2006

ooo så spännande :D imorgon avgörs Årets Anglo 2006. Julle är nominerad där, nu har jag visserligen fått insiderinformation om att vi har kickat röv med alla de andra men man törs ju inte jubla förrens det är avgjort.
men det skulle verkligen kännas som ett fint avslut på vår ponnykarriär tillsammans :) det vi gör nu är ju bara lek, tills jag har en köpare på honom. och man måste ju säga att rubriken - Årets Anglo 2006- borde dra till sig uppmärksamhet bland annonserna :D

157669-13

Alltid nummer 1 i mitt hjärta <3


torsdag

ehe.. jah.. idag hade jag tänkt gå i skolan. började lovande iallafall.. sov inte längre än till strax innan 8, bra där. städade lite i köket och red sen en sväng med Zapha, bra där. sen blev det lite fika.

sen lastade jag och mamma på Lucky på transporten, han fick ha Skylab som sällskap. gissa om gubben blev på grinigt humör, han hatar att vara sällskapsdam. Det tog kanske.. ja max 20 min att få ombord Lucky, han va tvärkool över hela situationen. bra där sa vi och åkte en liten runda på max 5 min. kom hem igen och när jag öppnade framdörren till transporten var Lucky lika glad och lugn som han alltid är. så det va bara att lasta av och släppa ut honom i hagen igen. gissa om man har gått runt och varit MYCKET stolt över bäbisen idag, han har åkt för första gången! åååå va ska man med barn till? det här är mycket roligare :D

efter det gick jag en sväng med Kina, grannens hund.

sedan var det bara att hoppa in i duschen och åka iväg till skolan. och tror ni inte jag blev sjuk igen då? hann inte längre än till 292:an så var jag alldeles yr igen, men jag behövde ju hämta böcker i vilket fall som helst eftersom att vi har prov i ekonomi nästa vecka. så jag vinglade dit, sa hej till allihop, tömde skåpet och vinglade tillbaks till bilen.
innan jag åkte hem så svängde jag förbi TIRK en vända och köpte foder till angelica. hann ta en pratstund med marinette så nu ska jag få låna ett bett av henne över helgen att testa på zapha. spännande :)

konstiga människor dras till mig. och slemmiga typer. jag hatar msn kort sagt. nu för bara knappt 5 min sen blockade jag nån skum brasilianare som lade till mig och ville ha "sensuall pictures". hehe gav honom ett par väl valda ord som svar på det.

"Älska ofta, förlova dig ibland, gift dig sällan"
ett motto att tänka över

onsdag

hehe... nu.. vill.. jag.. inte.. vara.. sjuk.. längre...

idag har jag åstadkommit.. lite mer än de senaste dagarna iallafall. jag va ut en ridtur med Julle, hade tänkt rida Zapha men frös som en hawaiansk skolpojke i Grönland när jag kom hem så det fick vara..

ehm.. ja det va väl det.. jag bakade muffins igår, det glömde jag tala om... goda blev de också..

va grymt sugen på att försöka mig på bullar idag.. men.. det är ju så jäkla mycket grejer som ska plockas fram då så jag sköt upp det experimentet..

jag har ofrivilligt vänt på mitt dygn eftersom att jag sovit hela dagarna så nu kan jag inte sova på nätterna. däremot har jag upptäckt att människan är ett väldigt dumt djur:
när man ligger i sin säng på natten och gör tappra försök att sova så börjar man av någon outgrundlig anledning att vända på sig för att hitta en bra position. men om man nu aldrig hittar en riktigt bra position för att somna så fortsätter man, tydligen, bara att vända på sig. åt samma håll, i detta exempel vänster varv. och detta resulterar naturlig i att man lindar in sig själv i lakan, täcket och om man, som jag när jag fryser och sover ensam, sussar med en härlig sidenpyjamas kan man tänkas få en känsla av att bli strypt över hela sin kropp. ett vettigt sätt att lösa detta problem på borde vara att helt enkelt vända sig åt motsatta hållet, i detta fall höger varv. men människan är ett dumt djur. trots att du säger till dig själv:
- ditt pucko vänd dig åt andra hållet istället
så fortsätter kroppen envist att vända sig åt samma håll som från början

- end of story -


tisdag the ending

jag hade gett mig fan på att jag skulle åka på hoppträningen ikväll, men det är som de säger:
viljan är stark men köttet svagt

så till slut övertalade modern och fadern mig att stanna hemma.. men hästarna blev ändå motionerade! jag longerade de 30 min i var.. det är iallafall bättre än ingenting..


Tisdag

hemma idag med. fuck. ville inte missa fysiken. fuck.
veterinären kommer hit och vaccinerar klart hästarna. bra där. lite sur över att jag inte hört något om ryttarmötet i söndags, missade ju det eftersom jag va däckad.
har gett mig fan på att jag ska motionera hästarna idag. nu får det vara nog med den här sjukan. jag har inte tid med den längre. jag har ju inte svimmat något idag så det ska nog gå finfint det här ska ni se.

btw... katter är nog de mest lömska djuren på denna jord.
157669-24
Detta är Sör Nils (även kallad Nisse, Pisse, Knubbis osv.). Det är min systers katt, han är inneboende här sedan 3år tillbaka eftersom att hon inte ville ta med honom till Göteborg. Det lustiga är att hon påstår att det är hennes katt trots att vi betalar maten (???). 
 På utsidan ser han ut som en snäll kramgo koala, men på insidan är han en mördarmaskin.
Han gjorde ett försök att fälla mig i källaren, jag tog emot mig på den murade väggen och köttade upp fingertoppen på mitt lillfinger. SMÄRTA!
(nisse fick inte sova i min säng den natten)

Måndag

jag är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ trött på att va sjuk... jag hatar det.. verkligen.. finns inget tråkigare än att sova. verkligen. blir så frustrerad av att sova för det är så tråkigt. värdelöst. verkligen. men man orkar ju ingenting när man är sjuk. bara sova. tråkigt. verkligen.
ja och så får jag alltid dåligt samvete när jag är sjuk för att det känns som att jag försummar hästarna. mamma sa att Lillebror va helt galen när hon tog in honom ikväll. jag förstår honom, han har vilat 3 dagar nu. Zapha har vilat 2 dagar. Julle har också vilat 2 dagar. inte bra. vi ska tävla på söndag.

varför blir man alltid sjuk när man verkligen inte har tid att bli sjuk?


söndag

pappa väckte mig halv 8, som alltid när vi har sovmorgon. men det va bara att inse att jag inte va i toppform precis :P
sov till halv 1, tror mamma va in en sväng och pratade med mig också...
sen kom pappa igen och frågade om han skulle komma med lite fika, det bästa med att vara sjuk är att man blir lite uppassad på :)
men det är ju som så att har man sovit i nästan ett dygn måste man förr eller senare besöka en toa.. så det va ju bara att kräla ur sängen...
min "frukost" bestod av ½ glas Echinaguard, Ipren, multivitaminpiller, Activepiller ochp-piller... mycket piller blir det...
sen sov jag på soffan nån timme igen framför tvn.. vet ni hur många värdelösa program som visas varje dag?

när kvällen kom gjorde pappa en glassdrink till mig, vaniljglass med oboy.. gott va det.. tror jag.. smaklökarna är ur funktion :P


Lördag

haha ja du... jojo är min älsklingsvirrpanna.. hon hade fått för sig att det va 18 på Eskobar på lördagar, men det är det inte kan jag säga. så vi styrde snabbt ihop en schlagerkväll istället (jag är inte så mycket för schlager men men)... jojo rörde ihop rostbiff och potatisgratäng, va sååå gott kan jag säga :D

fast tyvärr blev ju jag sjuk medan jag va där. frös hela kvällen men jojo frös lite också så jag trodde det va inbillning. sen kom ju snoret och täppta näsan och ömma halsen och hälsade på...

kl 2 kom jag fram till att det var dags att rulla hem. rekomenderar inte att köra bil med 40 graders feber, jag har gjort det 2ggr nu och det är inte kul. man är så jävla borta hela tiden, skulle en älg ha klivit ut på vägen hade jag inte hunnit fundera över det ens...

halv 3 på natten dog jag i min säng...

Fredag

fredagen började med lite sovmorgon eftersom att Alicia släppte ut hästarna :) klev upp 7.. sen stack vi ut på en liten ridtur med Skylab och Simlir, Alicia har precis börjat rida in Simlir så Skylab och jag följde med för att se till att inget hände. Min gammelgubbe var på ett strålande humör (dvs lite mindre grinig än vanligt <3 )
sjyla Älskling är ju 21 år snart :D

efter det motionerade jag 2 pållar till, Zappson fick en välförtjänt vilodag..

sen bar det av till Tierp för att titta på lite film på specialidrotten och snacka skit med Lisa och Anna-mia :)

kvällen avslutades med pappsen och mig utslagna i varsin ände av soffan, glodde på Let's Dance och somnade båda två i pausen...

onsdag

jahapp.. blev inte alls så som vi hade tänkt :P

skulle först gå på krogen med ja framförallt Jojo iallfall. men det körde ihop sig för henne så vi ställde in alltihop och bestämde oss för att leka på lördag istället :D

så där satt man med en ledig onsdag och tänkte: nåt måste jag göra...

till slut hade jag iallafall kirrat en pizza&filmkväll med rooony....

så körde 60min spinning först..

sen hem och dumpa grejerna..

sen pizza och 3 filmer innan jag slockna på hans soffa :P det är något med mig och soffor nuförtiden...

Tisdag

hum... Zapha och jag måste verkligen öva på att hoppa i ett högre tempo.... att ta 27m på 6 galoppsprång är inte sååå... bra egentligen.. speciellt inte som 7 galoppsprång är långt... men min kuse tog det på 6 och jag hann tänka: nu dör vi!

hehe... men va fan man måste slå sig lite blå ibland... annars kan man aldrig bli bättre <3


tattooooo

haha ja... thanks to benjamin ser det ut som att jag kommer till skott att tatuera mig nu..
skulle ju ha gjort det 27 augusti förra året men tatueraren blev nerslagen och bröt handen.. och då dog liksom motivationen lite... men nu jävlar ska det bli av :D

tattoo
den här mellan skulderbladen blir det.. föll för den för länge sen

så typ slutet på mars, början på april där nånstans ska man utsätta sig för enorm smärta som känns som rakblad mot huden om jag får citera min kära annika långt borta i landet Far Far Away (även kallat England)

imorgon blir det schlagerkväll med Jojo :) mycket trevligt.. mat skulle jag t.o.m få.. hon är go kära jojs

nej nu måste jag ut till stallet och ta in hästarna.. sen blir det Let's Dance med papps :)

todeloooo

bilder

hehe Eve klagade lite på att jag inte har några bilder i min blogg :P så här får ni :D

Italy

Italien.. längtar tillbaks dit. det här är utsikten från huset vi hyrde, kommer nog åka tillbaks igen <3

kärlek
Ack så sant...

maskerad

Hihih maskeradfest hos Anna. Från vänster till höger: onykter hemlig agent (Emma), mest onyktra piraten Jackie Sparrow (jag ) och så en inte såå onykter punkare (Anna) <3

157669-7 Puss

157669-8 fixated...

157669-10

haha detta roar anna sig med på tråkiga lektioner... ritar på mina armar :P

157669-11

moahaha farligare än jag ser ut

157669-12

hihih jag 5år på min första ponny Mr. Baniolo

157669-18

E.T är min kärlek <3

Mina hästar:

157669-16

Skylab, min andra ponny. e.Ekbäckens Krumelur u.Simone II ue.Picasso, 21 år blir den godingen i år. Fast det här kortet är gammalt, tror att jag är typ 9-10 kanske...

157669-13

Junior Demand (Julle), e.Sweet Demand xx u.Fatima x ue.Darfas ox. Kortet är från 2005 när vi hoppar 130cm i Hudiksvall.. vi kom 2a i den klassen btw :P
min ögonsten som jag tyvärr måste sälja nu för jag är för gammal för att tävla ponny :´(

157669-17

Zapha som jag haft sen april förra året.. e.Phaeton x u.Crazy Daizy x ue.National Zenith xx

157669-14

saknar... vi blev tvungna att ta bort Cat a la Carte (kisse) i augusti förra året.. saknar mycket..
e.Underworld xx u.Fashion Lady xx ue.Jimmy Reppin xx

här är hennes barn:

157669-15

Magi's Scatcat (Scatten), e.Molstabergs Actionman u.Cat a la carte xx ue.Underworld xx
Blir 8år i år. Bor sen mars förra året i Bollnäs. Min första bäbis faktiskt, som jag ridit in och utbildat själv :P

157669-20

Magi's Red Cat (Lillebror), e.Red baron ox u.Cat a la Carte xx ue.Underworld xx
Blir 5år i år. Min andra bäbis :D

157669-21

Magi's Witchcat (Häxan), e.Malvernico xx u.Cat a la Carte xx ue.Underworld xx
Blir 4år i år. Är dräktig med Lasandos och ska föla i maj. Håller tummar och tår för att allt ska gå väl.

157669-19

Magi's Luckycat (Lucky), e.Looping u.Cat a la Carte xx ue.Underworld xx
Blir 2år i år. Den här godingen ska få följa med mig till Skåne om jag kommer in på Flyinge i höst :D

Det var alla bilder för den här gången :D
157669-5

ååå man vill ju bara krama om henne...

Tjing!

slurp


kom hem för typ 30min sen.. har varit i Gryttjom för film&pizza kväll. trevligt trevligt.. såg Cars, Donnie Darko och... ehm.. Alex Rider Stormbreaker tror jag den hette...

innan det så va det cycling på Aktivera som gällde, gick bra faktiskt. Har inte mer ont i knäna idag än tidigare så mina kära BackonTrack gör nog sitt jobb ändå :)

jag tänker va hemma idag, Lodin va sjuk igår så chansen att han kommer idag är minimal. Och eftersom jag bara har en lektion idag, hans, så skiter jag i det helt enkelt.

på lördag blir det Eskobar med jojo.. ser verkligen fram emot det, va alldeles för länge sen som jag partade med den bruden :D

nu ska jag nog ut till hästarna...


tjing!