100års kalas = klart

i lördags när jag kom hem låg det ett paket och väntade på mig! 


Även om jag började bölgrina när jag läste brevet, för att det tog upp någon som jag ínte velat tänka på, så blev jag glad. Vilken härlig känsla det är att veta att oavsett vad som händer har jag alltid de bästa av vänner som dämpar mitt fall.
Brevet sitter numer upptejpat på min kyl som en påminnelse om vad som är viktigast här i livet:

EMMA!

eller... va det inte så? :)
nåväl.. nu när jag har smält det här en vecka känner jag att det va rätt beslut som togs och kan därför gå vidare. han kommer alltid finnas där men inte på det sättet...

sen på lördagskvällen var det då dags för det som Lili och jag slitit med ett par månader, mammas och pappas 50-års fest! blev en lyckad kväll med 72 glada partyprissar, festen pågick i 9 timmar och vad jag hört hade alla jätte roligt. vi sov 4h den natten... behöver jag säga att vi va slitna i flera dagar efteråt?

 Födelsedagsbarnen :)
 jobbarkompisar :)
  Grattis mamma som fyller idag :)
Angelika och jag :)
  David och jag :)
 pappas kusin Per-ola va...sig själv...

tack alla ni som kom!

imorn ser det ut att bli filmmys med några av favoritbrudarna, känns lagom ansträngande den här helgen..
på söndag ska jag åka till Christine och rida Lucky, han är en "lat och tjurig tonåring just nu" påstår hon... men det visste jag ju redan...

-kärlek-


Ny frippa :)

Behövde en positiv förändring i mitt liv så jag gick in till frissan och sa:
- Gör vad du vill!

Jag ser numer ut som ett penntroll and I like it :)

  

 

I don't want the world to see me

Cause I don't think that they understand

When everythings made to be broken

I just want you to know hwo I am



Hur kan det göra så ont att mista nåt man aldrig haft?

-kärlek?-


Life goes on...

Zapha va jättefin på träningen igår, blir så glad att han har utvecklats så mycket bara på det här året! Nu kan vi putsa på findetaljerna istället för att ständigt krångla med de stora problemen...

annars då..kvällen fick inget trevligt slut tyvärr men det va bäst som skedde, fanns för många murar att bryta sig igenom... känns lite ledsamt idag men det går ju över, det va roligt så länge som det varade iallafall....

idag ska vi köra iväg Lucky till Christine, det ska bli väldigt skönt att få lite extra hjälp med honom...

släpper din hand för vi skulle inte åt samma håll...

kärlek?

dagens dilemma

varför är det lättare att kliva upp kl. 5.30 när man ska till hästarna än när man ska till jobbet?

Themesong: Lars Winnerbäck - jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Har känt så ett par dagar nu... men det börjar ju bli höst och jag deppar alltid ihop lite då. Det känns som att året snart är slut och jag har inte hunnit med allt jag velat göra! Men deppkänslan går över efter ett tag.. när jag börjar sätta upp planer och mål med nästa år.

ska snart åka och jobba, 12-20... hoppas det blir en lugn kväll så jag kan smita hem tidigare, känner mig så opepp på att jobba!!!
men imorgon är jag ledig och då har jag en dejt med tvättstugan...


PMS-kärring??? ja man börjar ju undra....

-kärlek-


oh well...

i fredags bar det iväg till Österbybruk för att fira Annapannan som fyllt 21, blev en lugn kväll eftersom jag skulle jobba dan därpå...

    

det va tävling i Märsta söndags och man kan lugnt säga att det inte riktigt var vår dag...
Julle hoppade bara 110cm, blev en rivning i grunden. Lite snöpligt men han kändes fin iallafall..
Zapha va kanon första halvan i 110cm, tyvärr fick jag hjärnsläpp och släppte benen mot en oxer med en stooor PEAB-skylt på... Zapha tog tillfället i akt att smita förbi.. sista halvan blev inte lika bra kan man säga...
sen kom 120cm: vi började med ett stopp på första hindret, satt en stor skylt på den också (jag ska göra stora skyltar nu) men sen hoppade han rätt bra några hinder.. tills det kom en transportsträcka..då stack han med mig! vilket resulterade i att vi kom HELT FEL på en trippelbarr och tack och lov stannade han! annars hade vi garanterat kracshat.. men jag är inte besviken på honom, är fullt medveten om att det är en svår häst jag valt.
Nu blir det inga tävlingar förrän i oktober så vi ska satsa på träningarna den här månaden, troligen blir det ingen mer 120cm förrän nästa år. Men målet för i år var att starta 120cm och det har vi gjort! Nu vet jag vad vi måste jobba med under vintern och nästa år kommer vi kicka röv med de andra!

annars.. Lucky åker nog till Christine den här veckan, ska va där en månad på uppfostringsläger. Kommer bli lite skön semester för mig att ha en häst mindre.

har jobbat 7-12 idag, bästa passet. Lagade precis lunch: omelett med bacon och potatisbullar till (man tager vad man haver), kanske inte låter som en bra kombo men det blev riktigt bra faktiskt!
nu har jag gosat ner mig i fåtöljen framför tvn med varma bullar (nej jag har inte bakat- jag har fuskat..)
ikväll blir det första hoppträningen på många månader med Häxan, kärringen är säkert helvild men det är roligt att komma igång med henne igen.

Aqua har släppt sina greatest hits... nej världen slutade inte snurra för det.

-kärlek-