sista april


bojkottar valborg i år... har köpt film och chips som jag tänker spendera kvällen med. orkar bara inte med ännu en sista april i uppsala, nej tack. känner inte för det. känner inte för mycket just nu. det är inte bra. känner inte för att plugga. fast å andra sidan, har jag nånsin gjort det? är rätt trött på mina bråkiga hästskrällen. eller nu va jag otydlig. är trött på julle och zapha. de andra sköter sig ju. det ironiska är faktiskt att den som går bäst just nu är Lillebror. han som jag hade ångest över att få hem igen. som jag drömde mardrömmar om. men nejdå, gått som en knackig dans den här första veckan hemma.

har kommit fram till att maj ska vara min månad. så jag är ledsen alla kära vänner men jag skiter faktiskt i er för en månad nu. för jag har insett att det här är sista racet. sista chansen att plugga häcken av mig så jag kan få ta studenten med hyfsat bra betyg. som jag visserligen slänger rätt i sjön sen men det är mitt val. sista chansen att få ordning på mig själv. mitt självförtroende är inte vad det har varit och absolut inte vad det borde vara. varför så osäker så fort nån smäller upp ett hinder? jag har aldrig känt så förut. jäkla häst, du stal mitt "jävlar anamma" och jag vill ha tillbaks det. hur ska jag nånsin kunna komma in på Flyinge med osäkerhet i ryggen? jag tänker träna, träna, träna, träna och åter träna som en idiot fram till 28 maj. det är bara det här som gäller nu. image48

Tell everybody
I'm on my way and I'm loving every step I take

-kärlek-

:)

image47  Här är min tatuering...

wow

image46

jag ska till Flyinge 28maj och göra antagningsprov!!! så glad just nu... av alla sökande är det bara 40st som får kommer ner och göra prov.. och jag är en av de! sen är det 20st som kommer in så nu har jag 50% chans... bara att ge järnet och hoppas på det bästa :D håll tummarna för mig då!

-kärlek-

tattooooo

igår tatuerade jag mig. det blev skitsnyggt.... så nöjd. haha fast nervös va man ju... tur att man hade klippen benja med sig... gjorde inte så ont som jag trodde det skulle göra, kom på mig själv med att längta efter ett sudoku. nu är det mest ömt, typ som ett sort skrapsår på ryggen.

fixar en bild sen.....

-kärlek-

Göteborg och en "Dragongate"

så va man tillbaks på lite nordligare breddgrader igen. Göteborg var varmt och skönt.  Jag kom fram på onsdags eftermiddagen, så Lili och jag köpte tacos och slappade framför tvn den kvällen.
På torsdagen åkte vi först till Universeum och spenderade ett par timmar där. Så himla fint där. Jag lyckades efter lite om och men klappa den obligatoriska rockan, mina armar är ju för korta så jag måste klättra upp på barnbänken för att nå. Pinsamt? nej inte speciellt, jag är ju för kort i rocken... vad gör man?
På fredagen åkte Lili, Line och jag ut till havet med lite picknick. mysigt... alla tre somnade på en brygga som vi hittade... sjukt skönt sätt att spendera en fredag på. På kvällen åt Lili och jag en amerikansk buffé i Nordstan.. så GOTT!!! rekomenderar Warehouse för er som är i Nordstan i Göteborg....
sen åkte vi hem igen på lördagen.. och för er som känner till min klassiker Dragongate kommer få sig ett ännu ljuvligare skratt nu när ni får läsa om vad jag lyckades med 5 min efter att jag satt mig på X2000:
 jag tänkte vara lite smart och klämde fast min biljett emellan sätet framför och det vikbara bordet, så att jag inte skulle tappa bort den tänkte jag. sen kom jag på att jag borde plugga historia och då behövde jag ju bordet. precis som jag sträcker mig efter den nedrans biljetten händer det som inte får hända!!! swiiich! så har biljetten åkt ner i en springa emellan bordet och ryggen på sätet framför och där ligger den än idag. den gick bara inte att få upp! så jag fick hala fram mobilen och ringa hem så att de kära päronen kunde leta rätt på beställningsnumret åt mig. kan säga att tågvärden fick sig ett gott kvävt skratt när jag förklarade det hela. men hon var snäll och skrev en lapp så att jag inte skulle få problem på tåget från stockholm. så den där biljetten kommer få ligga i det där sätet tills den dagen de bestämmer sig för att riva skiten. I've done it again!!!

idag blev jag tvungen att raka Skylab. Gamla hästar som gått över 20-strecket kan få svårt att fälla pälsen och igår höll han på att få värmeslag stackarn. så det va bara till att ta fram klippmaskinen och raka av allt. det va jätte skönt tyckte skylab. jag förstår honom.

mor och far drog till italien idag. hoppas den här veckan flyter någorlunda smärtfritt. imorn måste jag upp halv 6 dock, annars hinner jag inte med morgonarbetet för jag måste va i Uppsala på Olmed kl.10. trööööööttt emelie kommer det vara sen... så för er som tror att jag bara latar mig den här veckan, TÄNK OM!!!

kompisabstinens...

-kärlek-

påsken

vi firar inte påsk här hemma.. inte som normalt folk iallafall hehe... åt lite tacos och cheesecake i lördags, Glad Påsk!

igår åkte jag iväg till Christine med en stor nervös klump i magen, jag skulle nämligen rida Lillebror igen.. första gången sen olyckan och jag va såååå nervös.. han såg jätte fin ut måste jag säga, har byggt ännu mer muskler... men jag va ju som en jäkla trädocka, jätte spänd och ville bara inte lita på honom. och den fulingen kände ju såklart av det, så han testade ju att bråka lite med mig.
Christine: "så där som han gjorde med dig nu har han inte gjort en enda gång här".
va roligt för mig då... inte..
haha christine va tvungen att fråga mamma och pappa, som åkte med som moraliskt stöd, om jag va nervös för hon tyckte jag såg lite konstig ut. det va egentligen inte förrens under de sista sprången som jag hoppade med honom som hon började känna igen mig. så illa red jag alltså.... ajaj...
nu har vi iallafall bestämt att jag ska rida honom för henne igen den dagen vi tar hem honom, sen tränar jag för marinette dagen efter också för christine igen dagen efter det. förhoppningsvis ska det mesta släppa för mig då.

sen kom therese från angloarabföreningen hem till oss, hon håller på med en artikel om mina tre galna angloaraber: julle, zapha och lillebror.. ja och så om mig då.. ska bli kul att läsa resulatet sen hehe

just nu sitter jag i skolan... yes box gott folk ni läste rätt.. jag och eve har brutit oss in och sitter här och arbetar någorlunda flitigt med projektarbetet ett par timmar...

imorgon åker jag till Göteborg!!! längtar längtar längtar.. snälla ge oss fint väder då...

kändes konstigt nog lite bra att du fortfarande behöver mig...

ha ett fint lov!
-kärlek-


operera?

igår var jag till farbror doktor igen. bara en fråga: har alla läkare en kandidat fastopererad i en osynlig navelsträng i ryggen? för jag har inte en enda gång, ja förutom på akuten, lyckats få en läkare som inte har med sig en kandidat.
- Är det ok om han också känner?

javisst, kläm på bara. är det något man blivit van vid så är det ju att ta av byxorna framför främlingar som klämmer och bänder så att det gör ont. jag längtar efter den dagen som tekniken gör enorma framteg, då läkaren bara kan titta på en och säga: det här är felet! då skulle nog inte så många människor ha läkarskräck...

hur som helst... eftersom det gått 2 månader och jag fortfarande inte är läkt måste man anta att det är allvarligt sa han. så jag har blivit remissad till stockholm där jag ska magnetröntgas, det är nämligen 9 månaders väntetid i uppsala. sen när det är gjort får jag veta om det måste opereras.... VILL INTE!!! sånt tar bara massa tid... konvalesenstid och grejer... sånt orkar jag inte med... men ja.. alllt hänger på hur det ser ut där inne.. ledbandet får självläka.. men de bakre korsbanden kan antingen självläka eller operas.. samma sak med inre menisken..
16 april ska jag till Olmed i Uppsala och köpa ett knästöd. Läkaren tycker att knäet sviktar inåt, troligen p.g.a. det skadade ledbandet, så jag ska få köpa nåt specialstöd med skenor och grejer.. få se vad ingenjörerna kan hitta på, vore ju kanon om jag kunde rida med det..

Zapha va lite yster på hoppträningen igår.. kort sagt.. vi skulle hoppa en distans räcke-oxer på 6 galoppsprång, han försökte sig på 5 ½ och fick med sig en bom i språnget som vi höll på att gå omkull över. Gjorde asont i mitt knä men skam den som ger sig!

fågelungarna öppnade ögonen igår! nu börjar de faktiskt bli lite söta... försökte räkna nyss när Greta gav de mat, tror att det är 4st.. nu ska jag ge mig på ett försök att städa buren utan att göra Greta och Gideon tvärförbannade...

Konsten att aldrig låta rädslan styra är svår...


helgen

i fredags åkte jag och Zapha iväg själva på träning igen. han gick super, vet inte vad som hänt.. han LYDER!!!

sen åkte jag hem till Jojo.. vi åt mat och tittade på Let's Dance finalen.. och pratade till småtimmarna.. 

på lördagen tog jag lite sovmorgon.. och va hemma hela dagen... mös i solen... pluggade lite biologi..

på söndagen brummade jag iväg till Tierp en sväng och hjälpte till ett par timmar på tävlingen... åkte hem sen... skulle ridit egentligen då men jag mådde så.. piss helt enkelt.. det är nämligen så att jag blir typ "sjuk" när jag blir hungrig.. mår illa, feber, yrsel osv.. och det tar jätte lång tid innan det släpper.. så jag sov på soffan ett par timmar istället..
tror iallafall att Julle bara fått en blödning i överarmsmuskeln.. han borde vara fräsch snart igen...

usch jag borde plugga mer biologi... skäms på mig!

Den här är till alla mina fans där ute:

image45
jag har nog aldrig varit hetare <3

btw.. idag 1april skulle jag egentligen vara född enlig läkarna, vilket skämt man hade blivit! men mor min sa: "nej hon kommer komma söndagen 20 mars för alla mina barn är födda på en söndag." och ja så blev det ju med...