countdown

snart är det jul... känner att jag måste hålla mig vaken till 12-slaget..trots att jag ska upp igen halv sex, jobbar nämligen 7-11.30 imorgon. Sen spurtar jag hem för att hämta Sixten och hans packning, vi ska bo hos päronen till juldagen. Klart att Sixten ska va med!!!
Nånsin fått hjälp av en kattunge att slå in julklappar? Det är spännande ska jag säga,man vet aldrig vart julsnöret tar vägen.
Annars har sixten det tufft nu, tallriset är fullproppat med pynt som han INTE får leka med. Varje gång han försöker åker vattensprutan fram och det är inte populärt kan jag säga men effektivt!

har armbågats med halva Sverige idag efter jobbet, hade ett par saker som behövde handlas. Jag var trött på alla människor efter en halvtimme,va fan ska de där att göra???

bara 10min kvar nu....

på juldagen blir det partaj med Madde och Elin, ska faktiskt bli jätteroligt att träffa de igen. Va alldeles för länge sen sist! Dock oroar jag mig lite för att en viss person som jag inte har någon lust att träffas kommer finnas på festen. Vet hur brutalt ärlig jag blir i påverkat tillstånd och det brukar inte alltid sluta väl. Med tanke på att jag just nu, trots att jag bestämt mig för att han inte är värd att vara arg över, innerst inne mest känner för att kastrera honom långsamt med en slö kniv eller en vitlökspress är det nog bäst att jag håller mig borta så gott det går. Jag tänker faktiskt ha roligt! där med basta...

6min kvar...

har byggt mitt livs första pepparkakshus. det är My little pony inspirerat. Det är ROSA!!! Med en liten lila ponny framför... fierce! ska lägga upp bild imorn om jag orkar och hinner..

4min kvar...

beslutsångest..vilken klänning ska jag ha på juldagen??? köpte två idag..en chockrosa lite tajtare a la fodral och en lösare typ havsgrön variant med guld detalj... svårt...

3min...

jag vill rida... hann inte idag..

2min kvar..

Sixten skrämde mig idag.. trodde han var ett mjukisdjus och trampade bara NÄSTAN på honom... inte lätt att va långhårig och svanslös alla gånger... jag oroar mig lite för att jag håller på att bli en.. KATT-TANT!!!

1min kvar..
jag är trött..min nacke värker.. slå klockfan slå!

okänt antal sekunder kvar...

GOD JUL!!!
Ät julmat tills ni spricker och öppna julklappar tills ni skäms.


-kärlek från er semla-

ps. Jag lyckades just ha tvål på min tandborste. den smakar konstigt nu.


:(

jag är så jävla arg nu... ledsen o besviken... sårad...
kan inte fatta att han gjorde så där..
kan inte fatta att jag lyckats IGEN... va fan är det för fel på mig, varför kan jag aldrig träffa nån normal?
jävla idiot... finns det ingen man törs lita på längre?

Sixten :)

ikväll var jag och hämtade lille Sixten. Har fått honom av en kollega för hennes hund ville bara äta upp honom.
Är en skitmysig och galet social herre, riktig snackpåse!

    

vi har precis varit på toaletten, det gick bra. Nu ska vi nanna kudden :)

-kärlek-

"Du som är så fin borde kunna få vem du vill"

Hästarna blev vaccinerade idag så jag har haft en väldigt lugn dag.. alldeles för lugn.. Kom precis tillbaka från en 40min promenad, blir tokig av att sitta inne så här mycket! Men halva nöjet i att promenera försvann när jag upptäckte att Lili råkat få med sig min mp3 imorse. Funderade ett tag på att kila iväg och höra med Elin om hon va promenadsugen men sköt upp det till en annan gång, kände att jag behövde gå själv och rensa huvudet en stund. Är mycket som snurrar runt just nu, framför allt en viss person tar upp alldeles för mycket plats. Det stör mig. Såna här kvällar saknar jag honom lite, bara 10 dagar kvar... Samtidigt vet jag att jag måste få ett slut på det här förr eller senare, för min egen skull. Men det är svårt att släppa taget om någon som har så mycket av det jag vill ha.

I övrigt kan jag säga att det gick rätt bra hos läkaren i måndags. Han tyckte inte jag var tillräckligt dålig för att få sprutan men att det är en reservplan. Det som kändes allra mest hoppfullt va att han tyckte allt såg bra ut, han sa t.o.m att det finns en chans att jag ska kunna bli inte helt bra såklart men kanske till 90% bra!!! Förstår ni hur glad jag blev! Klart att det kommer ta lång tid men bara och veta att om jag bara tar hand om mig kan jag faktiskt bli nästan helt bra och kanske slippa de flesta medicinerna! Dessutom behöver jag bara lämna blodprov var 3e månad nu! Va ganska glad ändå när jag åkte därifrån...

Något som däremot bildar moln på himlen är att Skylab fått bärrandsröta i båda framhovarna. Vi kommer göra allt vi kan för att få ordning på det men jag är rädd att det här kan va slutet. Inga hovar - ingen ponny. Gör ont i hjärtat att se honom just nu, han vill nästan inte gå. Framför allt stallgolvet verkar vara jobbigt för honom. Men vi kämpar på ett tag till, efter 20år hos oss är han värd en ärlig chans.

usch nu blev jag lite ledsen.. ska krypa ner under min knallrosa filt med en kopp oboy och titta på Grey's. Verkligheten och alla tunga beslut får vänta till imorgon.


Fina gamla gubben... kom till oss när han va bara 3år gammal och nu blir han snart 24...

-kärlek-





snörvel host

va sista hoppträningen för Christine för i år i onsdags, Zapha gick väldigt bra och jag fick nyttig kritik av C:
- Ända sen du tränade för Pontus har du fått en röd tråd i din ridning som inte funnits förut.
- När ni håller lugnet ser ni ut som ett 120-130cm ekipage men så fort ni stressar upp er åker ni ner till ett 90cm ekipage istället.


Bra kritik som jag absolut ska jobba med över vintern.

Igår va det dags att kastrera Dakota, vi har tröttnat på att hon blir så jobbig när hon löper så nu åkte livmodern väck. Och tur var det! Visade sig att hon hade förändringar på livmodern som vi såklart inte visste om, vi fick se den och den va tre gånger så stor som en normal livmoder! Hade garanterat lett till en livmoderinflammation så småningom och då kan de faktiskt bli så dåliga att de dör!
tycker rätt mycket om min svarta djävulshund till schäfer så det kändes väldigt skönt att hon blev kastrerad, även om hon tycker att det är lite jobbigt med tratten (river halva huset med den) och såret...

tittade när Johanna hoppade med Mysan idag, ska bli roligt att sätta tänderna i de två!

annars har jag blivit dunderförkyld! tack för det majsan... skönt att man är ledig tre dagar nu, tänker inte svara om de ringer från jobbet!

på måndag är jag kallad till läkaren för kontroll, mamma ska följa med i rollen som "Den arga mamman". vi ska försöka övertala de att låta mig prova den superdyra mirakelsprutan iställetför alla tabletter. Håll tummarna för mig då är ni goa!



-kärlek-

inte människa igen på en vecka

i söndags red jag först Lucky och Zapha, longerade Julle och Häxan innan det va dags att sticka till Jens för lite förfest till kryssningen. Blev rejält glad i hatten redan på bussen och det höll i sig till bussresan hem nästa dag! jag blir ju aldrig bakis, bara rastlös och övertaggad!
blev en lyckad kryssning iallafall, hade sjukt roligt och kommer inte va människa igen på en vecka minst... lyckades dock åka ifrån mitt kontokort, fick klara mig på mina kontanter så det blev inget taxfree den här gången. men det gör inget, ska köpa julklappar och det blir ju fler chanser.
Alla hjärtansdag-kryssning nästa gång då! Glöm inte att du lovat mig två rosor och en puss då johanna...

de ringde och frågade om jag ville jobba ikväll, men skyllde på att jag nog inte borde köra bil idag. känns inte så smart att brassa runt i jobbilen när jag kanske fortfarande kan ge utslag på blåstest och det kryllar av poliser där vi åker, är lite mer rädd om mitt körkort än så!

ska snart sticka till hästarna dock, Lucky den busen har tagit av sig båda bakskorna! hade tänkt att han skulle få semester nästa vecka men det får nog bli den här veckan istället. Dock ska vi ge oss på att raka honom ikväll, blir första gången nånsin! spännande...

imorgon är det hoppträning för Christine med Zapha, skönt att hon kämpar på trots nackkragen. Hon är envis men har helt rätt inställning för att klara något sånt här.

och ja visst ja! det snöade när jag vaknade imorse! perfekt start på månaden plus att jag fick ta den första chokladbiten i kalendern. mysigt. måste köpa julkort...



-kärlek-