Lite uppdatering

Har jobbat så mycket nu så det har inte funnits varken tid eller ork för att sitta här framför datorn, så nu kommer en kvick liten halvhjärtad uppdatering:

I lördags hade mormor 80-årskalas. Förutom att servitörerna var lite oproffsiga och otrevliga tidvis så var det iallafall väldigt roligt att träffa kära morföräldrarna och lite annan släkt som man inte träffat på mycket länge. Vi är ju inte så mycket för släkträffar precis. Jag inhandlade en jättesöt skjortklänning som jag fortfarande är lite lätt nykär i, bara längtar efter nästa tillfälle att kunna använda den...

Utöver det har jag bara jobbat nonstop hela veckan, det börjar kännas kan jag säga. Men men.. tror jag är ledig på tisdag...

Zapha är halt :( är lite svullen och öm i höger bakhas, tror att han har sträckt sig. trist.. bara att låta honom vila och hoppas på att det går över fort..

fick iallafall brev från sjukhuset, 26mars ska jag få träffa mag-tarm specialisten.. då kommer de göra otrevliga saker med mig... ser INTE fram emot det... men jag måste ju bli frisk nån gång... det tar på mig att aldrig få sova, ha ont för jämnan, inte veta om jag är hungrig och bara tappa massa vikt.. jag har gått från mina hälsosamma 62kg till mycket knappa 55kg.. och det bara fortsätter gå neråt..

Jag har ett dilemma också. Min 20-årsdag råkar infalla på självaste skärtorsdagen... och jag jobbar hela jävla påsken inklusive min födelsedag... när ska jag hinna fira???

Ett annat smärre dilemma är vart jag ska bo när jag är på kurs i huvudstaden, erbjudanden bara haglar över mig. Hittills har jag alternativen:
1.mormor o morfar
2. farmor
3. niklas
4. kusin helga
vet inte hur jag ska göra.. kommer ju bo där en hel vecka liksom... mormor o morfar bor närmast skolan så det lutar mest åt deras håll.. kanske att jag kan hinna med en visit hos niklas och farmor också under veckan... det löser sig nog..

nu måste jag iallafall skynda mig på och tillaga någon form av matlåda tills imorgon och söndag, ska ju jobba 7-21 båda dagarna... ser ut som att det blir potatis och fiskpinnar ena dagen... spaghetti och korv andra.. enkelt och bra...

image116
-kärlek-

Ont det gör ont

suck... inte mycket som är bra just nu. eller det är inte helt sant faktiskt, problemet är bara att det som inte är bra är verkligen INTE bra.
Medicinen verkar inte fungera, har bara blivit sämre. I onsdags hade jag så ont att jag knappt kunde stå (Lili tyckte jag såg ut som Quasimodo i hållningen) och blev tvungen att ringa mig sjuk. Ringde sjukhuset också men de hade inte tid med mig och sköterskan var otroligt ovillig till att försöka hitta en läkartid åt mig. Bitch!

Igår var vi först till Ultuna med Lucky för att slå på nya bakskor, han hade ju lyckats dragit av en av aluminumskorna. Nu såg hovarna så fina ut så han har fått järnskor istället, förhoppningsvis ska de hålla bättre. Medan mamma åkte hem med Lucky drog jag vidare till Johanneslundgården borta vid Salabacke för att gå Läkemedelsutbildning. Det va tre långtråkiga timmar, tur att man får betalt för det....

Idag har jag än en gång ringt sjukhuset och kors i taket jag fick en tid. 10.15 ska jag träffa herr S. Karlsson. Har inte så stora förhoppningar på att han kommer kunna göra så mycket men då har jag åtminstone varit där.

Lili och pappa har satt mig på sträng diet. Det suger. Jag får mer eller mindre leva på vatten och knäckebröd. Och morötter. ingen mjölk (hårdsmält), inget sött eller surt (ajaj för magen), inget stekt (jobbigt för magen), inget starkt (det som är så gott!) osv osv osv osv osv osv osv osv osv osv osv osv osv osv osv osv osv osv osv osv osv
Pappa har köpt naturell yoghurt... det är snoräckligt.. smakar beskt.. som fil... jag får leva på Provivajuice, naturell yoghurt, banan, morötter, knäckebröd och vatten. I princip.
Fast det kan vara värt att va försiktig med vad jag äter ett tag, tills det blivit bättre iallafall. Sen att jag redan gått ner i vikt så att alla älsklingsjeansen sitter vid knäna får jag stå ut med. Det är bälte som gäller...

Nu bär det av till tierp... wish me luck!

"Det blöder här"

I tisdags åkte jag till läkaren för en undersökning som jag trodde skulle va över på nolltid. Men efter att ha beskrivit det hela gav läkaren mig en lång blick och sa:
"Det där låter inte som magkatarr, vi ska nog skicka dig till Akuten i Uppsala."
SUCK!
Plockade upp mamma på vägen för att få lite sällskap. Till slut förbarmade sig en sköterska över mig och tog lite prover. När hon frågade om jag hade ont i magen hann jag inte mer än säga "Ja" så rullade de in mig i ett eget rum medan sköterskan sa att jag blivit ändrar från grön till gul.
QUE?
Där fick jag vänta ytterligare två timmar innan en läkare dök upp, efter 20min var han färdig och jag fick åka hem. Varför jag nu skulle in till Uppsala kan jag inte förstå, de undersökte mig grundligare i Tierp. Den här gubben ställde lite frågor, klämde mig på magen så att det gjorde ont och skrev ut ett recept.
Men nu vet jag iallafall vad som är fel och har fått pencillin som gör att jag vaknar om nätterna med feber, svettningar och asont i magen...


Igår testade jag att hoppa Zahpa med jaktstång och han gick super :) det va väldigt roligt såklart :) hoppas att det här är ett steg åt rätt håll nu :)

På lördag bär det av till Heby, Becca och Julle ska tävla <3 älskar älskar den ponnyn

-kärlek-