Brand

I fredags ringde mamma mig och Lili på jobbet. Grannens stall brann! De hade gått med det på radion och hon ville bara tala om att det inte va hos oss som det brann. Men läskigt var det ändå. Skogen började också brinna men som tur var fick brandkåren hejd på det. Annars hade vi legat riktigt pyrt till (haha). Fågelvägen så är det inte alls långt genom skogen mellan oss och den här gården plus att vi har hästar på bete lite varstans runt den skogen.
Det blev ingen bio den kvällen kan jag säga, vi vågade inte åka iväg. Tackolov så kom varken djur eller människa till skada, men det finns verkligen ingenting kvar längre. Bara några brända stenväggar, man känner sig bra liten på jorden nu. Nu är det bara att vänta och se vad teknikerna kommer fram till, säger de att branden var anlagd vet jag inte vad vi gör... hur fan ska man våga ta in hästarna då? Dakota får bo i stallet på nätterna då tror jag... jag kommer fan bo i stallet på nätterna då... fy sjutton...

men tills dess.. vi drar en lite skamset lättad suck att branden inte drabbade oss... 




Beställning

Fick lite skäll av Mallan häromdan för att jag inte uppdaterar tillräckligt ofta. Förstår inte vad hon menar.. det är ju bara en månad sen sist...

Har hänt så mycket den här månaden så jag orkar inte gå igenom allt. Kortfattat kan vi väl säga att jag jobbar för fullt, tävlat lite med Häxan och Zapha. De har gått väldigt bra båda två, börjar bli riktigt roligt att va ute på tävlingsbanorna igen. Förutom den gången Häxan råkade knocka mig på en träning så jag hade nackspärr i en vecka, det blev en stillsam midsommar måste jag erkänna.
Lucky gör också framsteg, vi har börjat försöka oss på galopp. Första gången slutade i enorma luftsprång, idag nöjde han sig med att bara bocka litegrann. Snart ska han få åka iväg till Christine 6 veckor, det kommer bli väldigt nyttigt för honom.
Sen är jag ju ute och masserar så mycket jag kan på mina lediga dagar, tycker fortfarande att det är riktigt i kul. I september och oktober är det dags för kurs igen.

Jag längtar efter semester, är visst virrigare än nånsin just nu. Häromdan försökte jag låsa upp en vårdtagares soptunna med bilnyckeln, det gick sådär... vi pratar om att åka utomlands i höst, vi syskon.. det skulle va jävligt kul.. kroatien.. eller kanske thailand efter nyår..

förutom allt detta finns det inte plats för så mycket annat just nu.. lite synd men det är ju självförvållat. snart kommer det lugna ner sig lite, då ska man väl hinna med de andra viktiga människorna här i livet också.

Nu är det bedtime, jobb imorn igen. Ska försöka uppdatera lite oftare nu Malin!

None   None   None   None
-kärlek-