Läkarfobi

Idag har jag minsann varit produktiv!
Jag har ringt och bokat tid hos Peter så att han kan laga avgasröret på min bil.
Jag har bokat tid för besiktning av min bil.
Jag har betalat mina linser.
Jag har bokat tid hos läkaren. Detta borde egentligen ha blivit gjort för typ två månader sen men jag har invaggat mig själv i tron att allting är bra (dessutom råkar det vara som så att hela min familj lider av läkarfobi, lustigt nog glöms den bort när det gäller någon annan). Igår råkade jag dock nämna mitt lilla problem för kära mor som denna morgon formligen satte telefonluren i handen på mig och beordrade mig att ringa läkaren. Vad ska man annars ha en mami till?
Så på tisdag bär det av och jag ser verkligen INTE fram emot det.

Ikväll blir det hoppträning med Häxan, hoppas tanten inte får alltför mycket glädjeyra så att jag får en åktur som heter duga....

På lördag jobbar jag till 21.30 i Bälinge sen tar jag lille bilen och puttrar till Gävle för partaj... kommer hasta in med andan i halsen men det bjuder jag på. Får träffa vänner jag inte sett på LÄÄÄÄÄNGE!image115

-kärlek-

"A fox you shall be my foxy lady..."

Se där ja.. då va ledigheten (sjukdomarna) över och imorgon bär det av till arbetet igen... börjar kl7... uppgång blir 5.15...
z z z z  z z z

idag har jag varit... jo jag tänkte skriva produktiv men det slog mig nu att det enda jag gjort utöver det som jag alltid gör (dvs stallet och hästarna) är att jag gick på promenad med hundarna en timme och servade bilen lite grann. oh well

Veckan som kommer måste jag ringa Peter och fråga när han kan fixa avgasröret på min bil, det börjar närma sig besiktning... leskigt..

Imorgon ska vi åka ner till ridhuset en sväng efter jobbet med Zapha och Häxan, zappen kommer säkert vara bråkigare än nånsin men oj va skönt det ska bli att kunna RIDA och inte bara skritta runt i skogen på frusen mark... dumma dumma väder...

Nej nu är det dags för dusch och säng! Vilket onödigt inlägg detta blev, egentligen ville jag bara hylla Heath Ledger för jag glömde det i mitt förra inlägg.

image114
Det är synd och skam på en vansinnigt snygg och ännu mer vansinnigt begåvad skådespelare
R.I.P my foxy man

-kärlek-

Magsjukan har segrat än en gång

jahapp.. trodde jag skulle lyckas undvika den men ikke sa nicke. magsjukan fann mig trots mitt ständiga användande av den fantastiska Acogelen, hemtjänstens bästa vän.
Jag kom hem från arbetet omkring kl17 i tisdags, vid 19-tiden började jag spy som en gris och det höll på natten lång. Fast jag var inte ensam, sju personer inklusive mig har insjunknat i magsjuka på jobbet. Jag slapp tydligen lindrit undan för jag slutade spy redan nästa eftermiddag, andra har spytt flera dagar.
Nu är jag bra igen, men det har tagit tid att komma igång med ätandet igen. Stackars tarmfloran är ju helt ur balans och jag har gått ner 2,5kg bara på de här dagarna. Med min tur är det väl bara muskler som sagt ajöss...

Lönebeskedet piggade upp mig rejält iallafall :) fick lite mer än vad jag räknat med... just nu är jag rikast i familjen.. näst efter pappa.. det lönar sig att jobba hårt.. här ska SPARAS!
Fast nästa helg blir det en tur till Valbo ser det ut som... då ska jag unna mig lite :)

Idag tävlar Rebecca och Julle, årets första tävling... så nyfiken.. undrar hur det gått... tycker hon kan ringa snart... REBECCA???

Igår anmälde jag mig till Axelsons Animal massage school, i maj börjar det. Ska bli kul såklart, däremot har jag tackat nej till Halmstad. Tänker läsa företagsekonomin i höst istället i Uppsala... orkar inte sitta och plugga just nu... jobba tycker vi om... pengar... ja tack... och ärligt talat, jag tycker faktiskt att det är ganska roligt för det mesta :) vem hade kunnat tro det?

Det är vad som händer!

image113
Ska nog skicka plutten till Christine en månad i höst, bara nyttigt för honom :)

-kärlek-

jobbjobbjobb

det är vad mitt liv består av, mycket jobb. idag blev jag faktiskt tvungen att vara ledig för jag har jobbat 8dagar i sträck och ska jobba igen imorgon. enligt EU-reglerna får man inte jobba mer än 9dagar i sträck för annars spricker den veckovilan man ska ha på 36timmar. Sen att jag fuskat från detta tidigare är en annan femma.. kan ju va skönt att vara ledig ibland också...

annars har det inte hänt mkt.. har bestämt mig för att inte börja plugga företagsekonomi i vår, tar det i höst istället. känner verkligen inte för att plugga, bara jobba. det är så skönt att kunna bestämma när, var och hur jag vill planera mina dagar.

löningshelgen blir det utgång i gävle som det ser ut! vi tycker mycket om.. ska även shoppa lite i valbo innan, trevligt värre..

pratade med Sabrina.. my sweet.. saknar henne mkt.. och Italien. ska absolut åka dit och hälsa på. vet inte när men det kommer bli av..

på hästfronten är det tungt.
Lucky har fått aluminumskor på bakhovarna, nu måste han ha skor jämnt de närmsta två åren annars kan hans hovar vika sig och då är det kört.. kul det kommer bli på sommarbetet..
Lillebror har fått sin stora äckliga ink bortopererad, så han får inte ridas på minst en månad. men puckot far ju runt så mycket så stygnen är på god väg att brista.. inte bra..
Häxan har sträckt en muskel i rumpan, inte så farligt men hon får ta det lite lugnare tills det blir bra.

Så just nu är det bara Zapha som är i form för träning, peppar peppar. Passade på sätt och viss bra då att de fått kvarka på TIRK så att alla träningar där är inställda. Jag har ju alltid träningarna i Sandbro.. men jag tycker synd om hästarna på TIRK, kvarka är en ruggig sjukdom.. med stora bölder som spricker och annat snusk..

nej nu är det sängen som kallar, upp och jobba imorn igen... har lovat att jag ska hålla "Draken" sällskap 4h.. så värdelöst men klart att man kan ställa upp när ingen annan vill. det värsta som kan hända är ju trots allt att hon slänger ut mig..

pussnatt

det känns att leva

krogen i onsdags blev rolig :) god mat innan på Tzatziki och sen träffade man ju roligt folk inne på krogen. Trist bara att den ser exakt likadan ut som när den hette seven, bara lite nya väggmålningar..

image111
Sandra fyllde 20år och Eve flyttade till Tyskland, hoppas du har det bra gumman!

I söndags åkte jag och Zapha till Heby för ännu en träningstävling. Han var bråkigare än nånsin och stod på bakbenen varje gång vi kom till utgången. Lustigt nog försökte han inte gå ut på samma ställe som han kom in... men fick fram honom varje gång så på hinder var hen felfri och hoppade allt utan protest...
nog är han blond min häst..

ICA ringde idag så nu fick jag några jobbdagar till i januari, skönt eftersom att jag än så länge inte har så jätte många pass på hemtjänsten.

nu ska jag sätta mig och börja planera tävlingsterminen för det här året :) jag har träningsvärk efter Zaphas bråk, måste bli flitigare med träningsmaskinen..

image112

oh that was so real...



-kärlek-

gott nytt år!

Nisse ligger och rullar runt mellan mina armar och tangentbordet så jag ber om ursäkt för eventuella mystiska extrabokstäver.

jag firade nyår med att jobba kväll på hemtjänsten, 16.30 till 22.15. så jag bojkottade nyårsfirandet helt, kändes ganska skönt faktiskt när jag satt i bilen på väg hem att jag inte skulle behöva åka iväg nånstans. istället åt jag lite mat och god kolapaj som mamma och pappa lämnat åt mig :) drack must, åt godis och slappade en stund i soffan tillsammans med mamsen, pappsen, morbror john och hans fru annika.

imorgon blir det iallafall utgång för då fyller sandra 20 :) också blir det lite avskedsfest för Eve som flyttar till Tyskland på lördag. så då firar vi in det nya året istället....

nu ligger nisse och spanar på fåglarna, bara en tidsfråga tills han hoppar in i dörren igen.


Jag ska iallfall börja plugga i vår, företagsekonomi på distans i Halmstad. om jag inte lyckas komma in på en restplats i Uppsala vill säga. Lite senare i vår, i maj närmare bestämt ska jag börja plugga till Hästmassör i Stockholm ser det ut som. nu börjar det hända grejer...

har inte gett några löften, kunde inte komma på nåt som jag skulle vilja hålla.

nån gång.. under 2008.. helst inom de närmaste månaderna.. på ettårsdagen kanske? ska jag tatuera mig igen :) Emma har designat... men den får ni inte se förrän det är klart och sitter på mitt skinn..

jag är stormförkyld.. snoret rinner kort sagt... det är inte nyttigt att vara ledig... nu ska jag sussa lite...

image110 -kärlek-