zapha:)

va kung på träningen i tisdags. det började inte så bra då han fick spunk över en vit grind på typ 60cm men sen.... ta mig i brasan och grilla en korv va bra han hoppade! skuttade runt 120cm bana som ingenting, det va ett tag sen vi hoppade bana lite större och ni anar inte vilken känsla han gav mig. när jag vågade sitta kvar och vänta in hindret...wow.. han kunde hoppat hus om jag bett honom. har jag sagt att han är bäst?


Sofia följde med till träningen, skönt med lite extra hjälp. hästskötare på tävling kanske fia?

På lördag blir det wisexmys! eller ja... vi-tappra-fyra snarare ska samlas hemma hos mig och ta igen lite tid.

annars... ja.. filmmys med lite jobbarkompisar...me like..

debutera 120 med Zappen i sundsvall? humtidum.. tål att fundera på...

-kärlek-

skrivet på nya fina datorn!

ojojoj.. det har varit fullt upp ett tag nu så man har inte haft ro att skriva här.
Har börjat boa in mig i lägenheten, prio ett just nu är att köpa soffa och balkongmöbler.
Jag har även startat igång företaget och snart kommer det finnas en hemsida också. Det är lite spännande måste jag säga, nu hoppas jag att det går som jag tänkt mig. Det här är ju vad jag vill göra!

Med de egna hästarna fortsätter det gå lite trögt...Häxan skar upp ett rejält sår på hasen så att vi fick ta ut veterinären, Lucky har sträckt ett bakben men börjar bli bättre nu och Skylab är halt igen, åtminstone så fort han kommer in i stallet. Men han får åka med när Häxan ska på återkontroll, så får vi se vad veterinären tycker. Ska även rådfråga veterinären och hovslagaren om möjligheten att fortsätta hoppa med Häxan.

annars så ja.. det va ju grillfest med lite jobbkompisar för att fira mitt diplom. det blev en intressant kväll kan man säga...

tatuera sig snart igen då...mhm...

Visexmys snart? ja tack!

nu ska jag se klart Kung fu panda, sen kallar sängen....

Pussnatt gott folk!
-kärlek-

vart tog sommaren vägen???

nu verkar det bli kallt och blött igen.... surt sa räven...

i tisdags var vi till Mälarkliniken med Häxan och Skylab. var mycket nervöst kan jag säga eftersom de båda hade mystiska hältor... visade sig att Häxan har så otroligt tunna sulor att hon i princip går på hovbenet, inte så bra med andra ord. Nu är hon skodd med supertjocka plastsulor och vi ska åka tillbaka i slutet på månaden för att utvärdera henne igen. den stora frågan just nu är ju om hovarna verkligen håller för att hoppa med...
Skylab hade varken fång eller hovbenssänkning, vilket vi va mest rädda för! däremot är han trött och sliten i lederna, det är ju inte så konstigt heller med tanke på allt han gjort under de 20 åren vi haft honom. vi hade kommit överrens hela familjen om att han inte ska behöva genomlida tex ett halvårs behandling, men veterinären tyckte att han var så fräsch i övrigt och det var en så snabb behandling att han var värd en chans. så nu är han sprutad i kotleden och knälederna på höger framben så får vi vänta nån vecka och se om det blir resultat. det kunde vara värt att spruta honom en andra gång tyckte hon men funkar inte det måste vi ta oss en funderare på om vi ska ha honom kvar eller inte...

i lördags var det tävling på UPK med Zapha och Julle, det blev en lång men lyckad dag.
i 1m hade Zapha en rivning, jag slappnade av och då blev han så överraskad att han rev. typiskt...
Julle var däremot en stjärna, vi spurtade felfria i mål med blott 4 hundradelar långsammare tid än segraren!!! mindre marginal än så får man väl leta efter, blev en andra plats iallafall.
i 110cm gjorde Zapha sin klart bästa runda nånsin tror jag, blev en snöplig rivning på sista hindret! så typiskt, bara för att han kändes så grymt bra.
Julle var kung, vi vann med över 2s!!! fick ett mycket fint täcke som jag tror Zapha och Lucky får ärva, det blir lite stort med storhästtäcken på min lilla tokiga ponny!
ska se om jag kan lyckas få in filmerna på datorn senare...

i helgen har även min kusin Helga bott hos oss eftersom hon haft hundtävlingar i Skutskär med sin papillon Dennis. Jag åkte med på söndagen och tittade när hon tävlade agility och hopplopp. såg väldigt roligt ut måste jag säga, hade man bara tid skulle jag gärna prova på...

jag började ju även flytta in i lägenheten förra veckan, är fortfarande mycket kvar att köra dit men det blir nog bra när det är klart tror jag.

nu ska jag försöka beställa en ny mobil, min gamla har fått spunk så nu är det ajöss med den!

   
-kärlek-