Kanchanaburi

efter en bussresa pa 12h fran Phuket till Bangkok och sedan ytterligare en bussresa pa 2h fran Bangkok har vi anlant till Kanchanaburi. hann inte mer an kliva av bussen sa fick vi hjalp av en kille som fixade en karta, packade in oss i sin livsfarliga cykeltaxi (gissa vem som satt pa ryggstodet och balanserade...) och skjutsade oss till ett stalle som heter Sugar Cane dar vi kunde bo. vet ni vad han ville ha for besvaret... 60 Baht! det ar typ 14kr... stackarn, han var vard mer efter att trampat fram i varmen med tva blekfeta svenskar och deras otympliga packning!
vi bor iallfall bokstavligt talat pa floden Kwai i ett hus som ar byggt pa en flotte. kan sitta pa var altan och titta nar de enorma fiskarna hoppar runt bland nackrosorna, man blir sa skont avslappnad av det har landet.
imorgon ska vi aka till Erawan nationalpark. dar blir det elefantridning, klattring i Erawans vattenfall (7 avsatser dar man kan bada), aka flotte pa floden Kwai och lite annat harligt. kommer bli en fullspackad dag kanner jag...

nu ska vi shoppa lite.. stackars Lili behover nagot att skydda sitt branda ansikte med (hon paminner valdigt mycket om en kokt krafta just nu, vilket resulterat i att vi fatt flera gratis tips fran bekymrade thailandare om hur man bast undviker att branna sig). jag har bara brant axlarna an sa lange..

ha det gott i kylan, har ar det varmt som fan!

-Semlan, svettig men lycklig-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback