Dags att dra vidare

Jaha sa va det dags att lamna Kanchanaburi och forflytta oss till Bangkok, imorgon tar vi flyget fran Bangkok tillbaka till Phuket och havet! vi saknar havet... men det har varit valdigt roligt har vid floden Kwai. Lyckades komma med pa tva dagsturer sa vi har badat med fiskarna i vattenfallet Erawan tva ganger! forsta gangen klattrade vi upp till den allra hogsta avsatsen, 1550m va det dit.. kanske inte later sa farligt men nu snackar vi riktigt klattring! inga fina jamna stigar utan trappsteg som inte va anpassade for mina korta ben, rotter och stenar som man klangde sig uppfor och for en kort stund lyckades vi tappa bort stigen, sa vi hittade helt enkelt pa en egen. hade duktig traningsvark nasta dag sa da nojde vi oss med att klattra till den fjarde avsatsen och bada lite mer istallet... va fantastiskt vackert dar, vattnet va klart som i en pool och fiskarna va manga och nyfikna. de flesta nojde sig med att suga och nagga pa fotterna men en stor rackare kunde inte motsta frestelsen och tog ett stadigt nyp i min skinka!

vidare va vi till Hellfirepasset och akte pa the death railway, tagbanan som byggdes mellan Thailand och Burma under 2a varldskriget, va valdigt manga krigsfangar och slavar som dog dar. svart att forsta hur en enda galen man med en galen ide lyckades fa en hel varld att kollapsa...

vi har aven ridit elefant och akt bambuflotte... va valdigt rogivande maste jag saga och var elefant va klart sotast av alla! de har ju sana otroliga ogonfransar! kande att Zapha gott skulle kunna lara sig lite hyfs och fason av dessa elefanter, var elefant slog pa tvarniten en gang for hon tyckte det va lite laskigt... men killen som styrde puffade bara till den lite med fotterna sa gick hon igen.. Zapha - se och lar!
var guide Khyo va klart en av de charmigaste manniskor jag traffat, hon hade attityd ut i fingerspetsarna!

Lili fjallar varre an en gammal fisk just nu! men vi hoppas att hon ska halakt ihop till det ar dags att plumsa i havet igen..
nej nu ar det dags att aka till Bangkok!

-Semlan - sunkig men lycklig-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback